Balkabağım benim:)

19 Eylül 2011 Pazartesi

ŞEKER TADINDA BAYRAM VE "AKDENİZ"

(Gidiş yolu, Konya, 28 Ağustos)





Kremlenirlen :)
(30 Ağustos)







(1 Eylül)





(2 Eylül)


(Dönüş yolu, uykudan yeni kalkmıştı, 3 Eylül 2011)

Bu sene bir ilk yaşadık. Kayınpederimin kararı ile ilk kez İskilip'e değil, yazlığa gidildi bayramda.İyi ki de öyle oldu. Bayram tatili güzel bir deniz tatiline dönüştü, keyifle geçti.

Ramazan Ağustos ayına denk gelince, bu sene yazlığa hiç gidemediğinden bayramı da orada geçirelim diyen kayınpederlerin arkasından, 28 Ağustos pazar günü yazlığa gittik.

Barış'ı hemen hemen hergün bazen günde 2 kere(sabah akşam) denize soktuk, yüzdürdük, (simidinde pek oturmak istemedi)50 faktörlü güneş kremleri ile kremledik, kumlarda oynadı, koştu, eğlendi.Yine büyük keyif aldı.

Bize gelince, evet bu sefer gerçekten tatil yaptığımızı anladık. Bodrum'daki otel tatilimiz güzeldi ama çocuklu hele de küçük çocukluysan mutlaka yanında yardımcı birilerinin olması şartmış, bunu anladık.

Bu tatilde her seferinde 1 saate yakın bazen 1 saati geçkin denizde yüzdüm mesela, bu benim için inanılmaz güzel birşeydi. Öğleden sonra dalgalı olsa da sabahları erken saatlerde deniz çok güzeldi, dümdüz.

Yanında güvenebildiğin insanlarla tatil yapınca tatil yaptığını anlıyor insan. Barış'ı öğle uykusuna yatırınca Manavgat'a gittik 2-3 kere mesela, gezdik, dolaştık.

Güzel bir bayram ve deniz tatili yaparak keyifle 3 Eylül cumartesi günü evimize döndük.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder